Piparmētru krēms

 01. septembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 8215



 

Verdošā pienā ieber piparmētras un aizvākotā katlā ļauj ievilkties. Atdzisušu pienu izkāš. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pielej pienu un maisot karsē, līdz cukurs izšķīst, tad pievieno izšķīdinātu želatīnu. Olu baltumus saputo kopā ar citronskābi un uzmanīgi iecilā sagatavotajā masā. Krēmu liek trauciņos un sarecina.

Pasniedz pārlietu ar citrona sīrupu, rotā ar svaigu piparmētru zariņu.

 

 

Sastāvdaļas

1. Piens
1 glāze
2. Cukurs
6 ēd.k.
3. Olas
4 gab
4. Kaltētas piparmētras
1 sauja
5. Želatīns
20 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk