Svētku cepetis

 01. septembris 2009 20:10 Recepte  skatījumi: 8045



Foto: Inese Stuģe


 

Cepetim domāto gaļas gabalu nomazgājam, nosusinām un apkaisām ar garšvielām, kā sāli, pipariem, rozmarīnu, timiānu, fenheļa sēklām un citām sev tīkamām. Nomizotās ķiploka daiviņas sagriežam šķēlītēs, tāpat sagriežam arī kaltētos tomātus. Tālāk ar nazi, kam ir ass gals, ieduram gaļas gabalā, kur ieliekam ķiploku kopā ar tomāta gabaliņu. Tā sabakstām visu cepeti. Noliekam cepeti uz kādu laiku, lai savelkas ar garšvielām, cepam cepeškrāsnī 200 grādos 1 stundu un kādas 20 - 30 min. Tas atkarīgs no gaļas gabala. Jā! Neaizmirstam ik pa laikam apliet ar radušos buljonu.
       Lai labi garšo :)

 

Iesūtīja: Inese Stuģe

 

Sastāvdaļas

1. Kaltēti tomāti eļļā
2. Cūkgaļa
1 1/2 kg
3. Sīpols
1 gab
4. Garšvielas
5. Ķiploki
3 daiviņas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk