Brūnais ābolītis 1

 01. septembris 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 3794



 

Parasti uz pannas uzliek tik ābolišu, cik apēdīs, un liek cepeškrāsnī lai izcepas mīksti. Kad gatavi - tādi gaiši brūni, uzkaisa cukuru, kanēli, liek uz šķīvīša un klāt dzer glāzi piena. Super! Šie brūnie ābolīši der arī launagā.

 

Iesūtījusi: Māra Lazdiņa, recepšu konkursa Iedod ko garšīgu!   dalībniece

Sastāvdaļas

1. Āboli
200 g
2. Cukurs
3 g
3. Kanēlis
3 9
4. Piens
200 g


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk