Kartupeļu pācītis

 01. septembris 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 5035



 

Kartupeļu un burkānus sarīvē uz rupjās rīves, pievieno smalki sagrieztu sīpolu (var arī nelikt), sāli, pipariņus, var sasmalcinātu ķiplociņu aromātam, samaisa, visu liek uz cepamās pannas (jo lielāka panna, jo plānāks un skraukšķīgāks pācītis), cep uz lēnas uguns. Kad viena puse apbrūnināta, var sadalīt divās vai četrās daļās, apgriež gabaliņus un otru pusi un cep, kamēr gatavs. Ēd ar majonēzi vai krējumu, salātiem u.t.t Garšo arī lielajiem cilvēkiem :)

 

Iesūtījusi: Evita Azace - Smilga, recepšu konkursa Iedod ko garšīgu!   dalībniece

Sastāvdaļas

1. Sīpols
2. Majonēze vai skābs krējums
pēc patikas
3. Sāls, pipari
4. Burkāni
200 g
5. Kartupeļi
1 kg
6. Eļļa cepšanai


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk