Ceptas baravikas

 31. augusts 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 20973



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Baravikas noskalo, uz sieta notecina un sagriež salmiņos vai kubiņos. Sasmalcinātus sīpolus sviestā apcep, pievieno baravikas, sāli un maisot cep 10 - 15 minūtes. Cepšanas beigās var pievienot skābu krējumu. Sviestu var aizstāt ar speķi.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Svaigas baravikas
800 g
2. Sviests
100 g
3. Sīpols
1 gab
4. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk