Kaut kas garšīgs :)

 31. augusts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 14125



 
Kad mana čiepa paprasa kaut ko garšīgu, tad parasti varianti ir divi, apvienojot garšīgo ar veselīgo, un skatoties, cik daudz naudiņas tajā momentā ir makā. Un tātad...
Variants nr.1 - Auzu pārslu krēms
Nopērkam konservētus auglīšus (persikus vai augļu asorti), auzu pārslas un vislētāko jogurtu.
Augļus sagriežam gabaliņos un kopā ar visu sīrupu ieberam/ielejam bļodā. Klāt pieberam auzu pārslas un pielejam jogurtu. Jāatceras, ka pārslām ir tendence uzbriest, tāpēc jogurtu vajag mazliet vairāk, ja nu kas, lai var otrā rītā pieliet klāt. To visu samaisām, ja vajag, pieberam mazliet cukura, bet parasti salduma pietiek. :) Ceru, ka garšos!
Variants nr.2 ir dārgāks (vismaz man, tipiskai pilsētniecei, kam biezpiens un saldais krējums ir jāpērk veikalā.) Tas ir banānu krēms. Tātad, vajag jau pieminēto biezpienu, saldo krējumu (mēs ņemam HALTU, šim kējumam vajag maz cukura un viņš neatsulojas) un banānus.
Tālākais process šķiet jautrs pasākums bērniem un tas ir - banānu laušana. :) Tātad - ņem palielu bļodu vai blendera glāzi (kas nu kuram ir) un samet tajā banānu gabaliņus. Pievienojam biezpienu un saldo krējumu. Saputojam. Ja nu kas, var piebērt cukuru, ja gribas vēl saldāku. Bet tas jādara putošanas gaitā, pēc tam vairs nesanāks. Kad masa ir kļuvusi bieza, t.i. krējums saputojies, krēms ir gatavs. Labu apetīti. :)
 
Iesūtījusi: Vita Strode, recepšu konkursa Iedod ko garšīgu!   dalībniece
 
 
 

Sastāvdaļas

1. Auzu pārslas
2. Konservēti auglīši
3. Jogurts
4. Banāni
5. Biezpiens
6. Saldais krejums
7. Cukurs



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk