Svaigas baravikas cepšanai

 26. augusts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 3638



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Notīrītas baravikas sagriež kā cepšanai, pārkaisa ar sāli (apmēram ēdamkaroti sāls uz 0,5 litru burku), rūpīgi sajauc un ātri saliek burkā; sulu atstāj. Burkās ielej pa tējkarotei galda etiķa. Sterilizē verdošā ūdenī 35 minūtes. Piems lietošanas baravikas noskalo, lai atsalītu etiķi un lieko sāli, un cep.

Šādas baravikas pēc garšas neatšķiras no svaigi ceptajām.

 

Recepte no grāmatas: Produktu pārstrāde un konservēšana mājas apstākļos.- R: Avots,1993

Sastāvdaļas

1. Baravikas
2. Ūdens
3. Sāls
4. Etiķis


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk