Ābolu salāti ar medu

 24. augusts 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 2403



Āboliem vispirms izgriež serdi, tad tos sagriež plānās šķēlītēs un pārlej ar krējuma un medus mērci, kuru iegūst, krējumu un saldo krējumu saputojot ar medu. Ābolu salātus pasniedz salātu trauciņos, pārkaisītus ar kapātiem riekstiem vai cukurā apceptām auzu pārslām.

 

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Sastāvdaļas

1. Sakapāti rieksti vai ar cukuru sajauktas un apceptas auzu pārslas
1 ēd.k.
2. Āboli
600 g
3. Salds krējums
100 g
4. Skābs krējums
100 g
5. Medus
1 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk