DELFI

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 3.5/5
    Inta Linde

    Profesionāle. Ja no Jūsu zoba atlikusi desmitā daļa, viņa uzbūvēs jaunu un vēl- Viļķenes bērniem ir labākie zobi Latvijā. Neticiet? Atbrauciet un apskatiet!

Skatīt visus ārstus

Dienas recepte

Gatavojam Pashu Lieldienu noskaņās!
Svētkos pagatavo īpašo Pashu!

Receptes » Sēņu ēdieni

Gailenes ziemai (2)

Recepte / Sēņu ēdieni | Skatījumi 16155

 
Foto: mammamuntetiem.lv

Sastāvdaļas

1. Gailenes cik ir salasīts
2. Sāls
3. Eļļa

Gailenes rūpīgi atlasa un notīra, labāk NEMAZGĀT (ja nav pārāk smilšainas), tad nav rūgtas. Sagriež. Liek pannā karstā eļļā, pieliek sāli un cep, kāmēr novārās sula un gailenes sāk "vilkt" pie pannas, tad biežāk apmaisa un karstas pilda tīrās burciņās līdz pat augšai. Uzgriež vāciņu, atdzesē un ledusskapī var turēt līdz pat pavasarim. Kad atver, var pagatavot gaileņu mērci.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Lolita Irisa Oto
Raksts publicēts 24. Aug 2009 16:00



 

LAPAS KARTE