Gailenes ziemai

 24. augusts 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 28816



Foto: mammamuntetiem.lv


Gailenes rūpīgi atlasa un notīra, labāk NEMAZGĀT (ja nav pārāk smilšainas), tad nav rūgtas. Sagriež. Liek pannā karstā eļļā, pieliek sāli un cep, kāmēr novārās sula un gailenes sāk "vilkt" pie pannas, tad biežāk apmaisa un karstas pilda tīrās burciņās līdz pat augšai. Uzgriež vāciņu, atdzesē un ledusskapī var turēt līdz pat pavasarim. Kad atver, var pagatavot gaileņu mērci.

Sastāvdaļas

1. Gailenes
cik ir salasīts
2. Sāls
3. Eļļa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk